torstai 9. huhtikuuta 2009

Sanoma Obamasta jo v. 1962

Nimimerkin ”Westsider” saama ilmoitus Obamasta v. 1962

Vuoden 1962 alussa minut temmattiin "toiselle levulille" (tasolle) ja kuulin sanomattomia sanoja, joita ihmisen ei ole lupa puhua. Kuulin sanottavan: "On syntynyt suuri maailman johtaja." Kun kysyin, missä? "Keniassa, mutta tulee esiin Amerikassa", oli vastaus. Sain ymmärrykseeni, että tarkoitettiin Antikristusta.
_ _ _ _ _ _ _

Jouko Pihon kommentti 8.4.2009

Westsiderin (amerikansuomalainen, jonka tunnen) saama ilmoitus viittaa mitä ilmeisimmin Yhdysvaltain presidenttiin Barack Obamaan, joka syntyi 4.8.1961 Keniassa, vaikka toisin valheellisesti väitetään.

En usko, että Obama on Antikristus. Mutta Obama on todennäköisesti Antikristuksen edeltäjä, joka valmistaa hänelle tietä, kuten Johannes Kastaja oli Jeesuksen edeltäjä ja tienraivaaja.

Jeanne Dixon näki aikoinaan näyn, että maailmaan syntyi superjohtaja 5.2.1962. Jos Dixonin näky (vaikka se oli okkultistinen) pitää paikkansa ja Antikristus syntyi todellakin 5.2.1962, niin siinä tapauksessa Antikristuksen edeltäjä Barack Obama syntyi 6 kuukautta aikaisemmin kuin Antikristus itse. Mikä tässä on hyvin mielenkiintoista on se, että Johannes Kastaja syntyi myös 6 kuukautta aikaisemmin kuin Jeesus.

Jouko Piho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti